THE THIRD LEVAL

                                  -jack finney
  


        

OBJECTIVE TYPE QUESTION 


1. Who is the author of The Third Lavel ?
    A.   AKalki
    B.   Charley 
    C.   Sam
    D.   Jack finney
Ans - D

2. What is the Theme of the lesson ?
    A.  Time travelling 
    B.  Human tendency of escapism because of the harsh  reality of the present 
    C.  Enjoying 
    D.  None of these 
Ans - B

3. Sam was a________
    A.  Psychiatrist 
    B.  Teacher
    C.  President 
    D. All of these 
Ans - A

4. What unusual thing did Charley see the Grand Central?
    A.  Trees
    B.  Corridors
    C.  Central park
    D.  Third level 
Ans - D

5. What did Charley informed to his friend?
    A.  His wife
    B.  The president Roosevelt 
    C.  Third level on Grand Central 
    D.  His friend Sam
Ans - C

6. What was the said psychiatrist about the Charley?
    A.  Happy
    B.  Sad
    C.  Unhappy 
    D.  Worry
Ans - C

7. According to the psychiatrist morden wold is full of?
    A.  Full of insecurity 
    B.  Fear, war
    C.  Worry
    D.  All of these 
 Ans - D

8. Who has signed the letter ?
    A.  Charley
    B.  Sam
    C.  Louisa
    D.  None of these 
Ans  - B
  
9. What did Chaeley find in his stamps collection ?
     A.  A letter 
     B.  First day cover
     C.  Both A and B
     D.  None of these 
  Ans - B

10. How old is  Charley?
      A.  30year's old
      B.  25year's old
      C.  31year's old
      D.  None of  these 
Ans - C

11. Who was Charley's wife?
      A.  Louise 
      B.  Leena 
      C.  Jane
      D.  None of these 
Ans  - A

12. Charley wsa hurry to go to ?
      A.  Meet his friend sam
      B.  Grand Central 
      C.  Uptown to apartment 
      D.  The Third level
Ans  - C

13. Where you take trains like the Twentieth Century?
      A.  First level
      B.  Second level 
      C.  Third level 
      D.  None of these 
Ans  - A

14. Where the suburban trains leave form ?
      A.  Third level
      B.  First level 
      C.  Second level 
      D.  None of these 
Ans- C

15. What was the Third level?
      A.  An imagination of narrater's mind
      B.  A Hotel 
      C.  A Corridor 
      D.  A game
Ans - A

16. How many times Charley went to Grand Central ?
      A.  Thousands of times
      B.  One time
      C.  Hundreds of times 
      D.  Many times 
Ans - C

17. Once the Charley got into the tunnel about a mile long and come out in the lobby of______.
     A.  Forty-sixth Street 
     B.  Roosevelt Hotel
     C.  Three blocks away
     D.  Corridors
Ans - B

18. What did Charley see at the Third level ?
      A.  Lights were dim and flickering 
      B.  Open- flame gaslights
      C.  Fewer ticket window 
      D.  All of these 
Ans - D

19. Whose picture was there on the stamp of june 11, 1894.
      A.  President Garfield 
      B.  President Roosevelt 
      C.  Both A and B 
      D.  None of these 
Ans - A

20. How much money did he draw out from the bank?
      A.  500$
      B.  400$
      C.  300$
      D.  200$
Ans - C